Субота, 20.04.2024, 02:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 11 » Візит директора департаменту освіти науки і Миколаївської облдержадміністрації
12:43
Візит директора департаменту освіти науки і Миколаївської облдержадміністрації

9 листопада 2016 року відбувся візит  директора департаменту освіти науки і Миколаївської облдержадміністрації Веліховська А.Б. до  Куцурубської загальноосвітньої   школи І -ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка та до Куцурубського дошкільного навчального закладу "Зірочка" .

Алла Борисівна зустрілася з сільським головою Копійкою Інною Василівною, депутатом Миколаївської обласної ради Гемаєвим Х.З. та депутатом Очаківської районної ради Корієнком П.Г., начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та медицини Дубіною Т.В.

У ході бесіди  було обговорено широкий спектр питань:  створення опорного закладу на базі Куцурубської школи з метою надання якісних освітніх послуг населенню громади, покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, стан забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів, проведення заміни систем опалення, ремонту дахів, теплосанації Іванівської і Куцурубської шкіл та вирішення інших нагальних проблем.

         Директор департаменту привітала учнів, учасників Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика з Днем української писемності та мови.

У дошкільному закладі «Зірочка» гостей радо зустріли пишним короваєм з калиною на рушнику вихованці садочка та порадували запальним таночком і піснею «Ми одна сім’я – ти і я!». Завідувач Слепендяєва Л.М. провела екскурсію по закладу.

 

Начальник відділу освіти, молоді,

спорту, культури  та медицини

Дубіна Т.В. 

Для більш детальнішої інформації  натисніть Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar