Середа, 24.04.2024, 12:45
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 30 » Випускний у музичній школі!
09:48
Випускний у музичній школі!

Час минає швидко – ось і закінчився черговий навчальний рік для дітей Куцурубської дитячої музичної школи, а рік цей – рік змін. Так , як  ще у вересні 2015 року музична школа мала назву Іванівська ДМШ, а у зв’язку  з проведенням об’єднання громад,  Іванівську ДМШ було реорганізовано  на Куцурубську ДМШ.

Викладачі Куцурубської дитячої музичної школи прагнуть навчити свої учнів не тільки грати на тому  чи іншому інструменті, але й цінити прекрасне, розвивати інтелект, логіку, пам’ять. Вміння спілкуватися, гідно триматися на сцені. Заняття музикою допомагають розкрити свою душу, висловити свої емоції та почуття.

Труд наших викладачів – говорить Шевченко Ганна Федорівна  – не легкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що ми постійно знаходимось у творчому процесі. А нагородою та відрадою для нас є гарні виступи наших учнів. Успіхи та досягнення наших учнів надихають нас, надають сенс нашому життю, нашій роботі.

Заняття музикою – це не тільки важка праця, але й цікавий творчий процес.

Директор Куцурубської ДМШ – Шевченко Г.Ф., виступила зі словами привітання, і сказала: «Що всі учні впоралися з навчальними програмами, тому Наказом по Куцурубській ДМШ № 8 від 26.05.2016р. переведені у наступні класи!»

   

Також Ганна Федорівна Шевченко , висловила щиро подяку всім батькам учнів, за те, що вони підтримують своїх дітей, цікавляться їхнім життям та інтересами.

У цьому році  Куцурубську дитячу музичну школу закінчили 2 випускники, це Поспелов  Ю. І Паранюк В. Їх викладач  Коршунова Наталія Василівна.

Директор Куцурубської дитячої музичної школи Шевченко Г.Ф. привітала випускників та особисто вручила випускникам  документи ( свідоцтва)  про закінчення музичної школи, і сказала: «Життя, як фортепіано. Білі клавіші – це любов та щастя, чорні – горе та печаль. Щоб почути справжню музику життя, ми повинні торкнутися і тих, і тих. Але я бажаю вам, щоб білих клавіш було набагато більше!»

  

Також Шевченко Ганна Федорівна, відзначила кращих  учнів школи  грамотами, за участь в навчанні та активну творчу діяльність, це:

  1. Єрхан Ю.; 

  2. Кондратенко Ю.; 

  3. Поспелова Ю.; 

  4. Паранюк В.;

  5. Коваленко Ю.;

  6. Струкало А.;

  7. Щербіна Н.

  8. Бугаєнко Є.

 

В концерті приймали участь всі учні  музичної школи. Вони виступили з кращими своїми музичними номерами.

  

 

Концерт прикрасили своїм  виступами два танцювальних колектива, це молодша  та середня  група колективу «Куцурубчаночка» - керівник Степанова Ю.І.,  і  танцювальний колектив «Стайл» - керівник  Поспелова О.П.

 

 

Грамотами були й відзначені викладачі школи,  це -   Коршунова Н.В.,

Гуро  К.М.,  Кумченко  О.Є.,

 

 

директор музичної школи Шевченко Ганна Федорівна, зачитала свій вірш:

Что такое вдохновение?

Может краткое мгновение,

Может годы долгих поисков

И огромного труда?

 

Приходя к нам не по графику,

Озаряя сердце радостью,

Будоража душу трепетом,

Улетает в никуда …

 

Что такое вдохновение?

Может это озарение?

Может быть с небес послание –

За труды нам воздаяние!

 

 

Переглядів: 3189 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar