П`ятниця, 26.04.2024, 19:15
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 20 » Свято Миколая
10:41
Свято Миколая

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Справжній Святий спустився з небес і завітав до діточок Куцурубського дитячого садочка « Зірочка» Куцурубської ОТГ .

Цього разу довгоочікуваний малятами Святий виглядав настільки правдоподібно, що дітлахи підходили до нього й розповідали про подарунки , що знайшли вранці під подушками і щиро дякували Миколаю за них.

Реальності цьогорічному гостю придав костюм,  в якому Олександр Клепас не був схожий тепер ні на Діда Мороза, ні на Санта Клауса. До діток дійсно прийшов Святий у церковному вбранні і гарному капелюсі з цілою купою подарунків.

Щоб свято здійснилося , а мрії та сподівання малюків справдилися, вже вкотре традиційно прийшли на допомогу наші беззмінні помічники Святого Миколая. Саме завдяки Євгену Андрійовичу Скрипнику стало можливим придбати гарну й дорогу церковну тканину, щоб образ Миколая був довершеним.  А справжня майстриня Леся Михайлівна зробила з цієї тканини витвір мистецтва.

Солодкими подарунками, яким завжди так радіють діти, ощасливив  Петро Григорович Корнієнко.

 

До наших  постійних безвідмовних спонсорів цього року приєднався і депутат обласної ради  Петро Миколайович  Паламарюк  , який перечислив кошти в сумі 8 тисяч грн. для виготовлення метало пластикових дверей та придбання штучної ялиночки.

         Інна Василівна Копійка  - голова Куцурубської  ОТГ також прийшла привітати малюків з таким радісним святом .

Діти ж , як сама вдячна аудиторія, в свою чергу , як завжди, підготували  з  В. В. Чоковою, Л.М. Олійник, О.М. Матієнко невеличкий, але дуже зворушливий концерт для гостей, молодших друзів та Святого Миколая .

 

   Друзі нашого садочка завжди готові прийти на допомогу. І роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. А так як в народі говорять, що добра людина – це щаслива людина ,  то доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.  

І нехай кожен з нас , не тільки в свята, а й у прості будні, з особливою щирістю, дарує своїм ближнім  посмішки й радість, творить добро!!!  Щоб добра казка дитинства жила в серцях людей до самої старості.

Завідувач дитячого садочка "Зірочка" 

Слепендяєва Л.М. 

Переглядів: 557 | Додав: aXnel | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar