Середа, 24.04.2024, 03:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 29 » Шкільні жнива
15:07
Шкільні жнива

Ось і промайнув ще один навчальний рік. Пора підводити підсумки роботи – настали «шкільні жнива».

В нашій школі є із чого порадіти, чим похвалитися. Найпершими звітували першокласники. Адже вони за цей рік опанували грамоту, навчилися читати, писати, дружити. Про все це вони розказали старшим учням, вчителям та батькам на святі «Букваря» - найпершої в їхньому житті книги. Непросто було їм звикнути до нового ритму життя, до шкільних порядків. Але завжди поруч із ними була їх перша вчителька – досвідчений і мудрий педагог, старший вчитель Тимофєєва Л.С.

26 квітня в Дмитрівському НВК, як і по всій Україні, пролунав останній дзвоник. На урочистій лінійці зібралися учні школи, батьки, гості. Директор школи О.А. Рибачук привітала всіх зі святом, відмітила успіхи учнів в 2016-2017 н.р. та вручила грамоти відмінникам навчання  - учениці 3 класу Мурзакой Ганні та учениці 4 класу Кусковській Тетяні. Методист МК відділу освіти, молоді, спорту та культури Маєвська Т.В. побажала присутнім гарно відпочити влітку, набратися сил та вручила диплом та грошову премію учню 10 класу Трегубенку Костянтину за ІІІ місце в обласній олімпіаді з екології. Також грамоти отримали за перемогу в обласних конкурсах Григоренко Марія, учениця 5 класу та  Кусковська Тетяна, учениця 4 класу. За участь в обласному екологічному пленері дипломи отримали учні 6 класу Швець Дарія, Пішенін Віктор та Муляр Альона.     

Звичайно, який же останній дзвоник без поздоровлень випускникам. Так як цього навчального року в школі не було одинадцятого класу, та вшановували випускників початкової та основної школи – учнів 4 та 9 класів.

Гарні слова, веселі патріотичні пісні, запальні таночки, і, звісно, ліричний шкільний вальс – все це робило свято гарним, радісним, таким, що наповнювало серце гордістю за наших дітей. Готувала свято останнього дзвоника, як і завжди, педагог – організатор Столярчук І.О., а оформила імпровізовану сцену Тимофєєва Л.С.

В цей же день пройшов випускний вечір в четвертому класі.

І діти, і батьки, урочисті, святкові, згадували про чотири роки, проведені в школі, про успіхи та смішні сторінки шкільних буднів. Напружене навчання, змістовне дозвілля – все це проходило під пильним та доброзичливим поглядом другої мами – Рибачук О.А. Трохи страшно вириватися з – під її крила, ступати на наступну сходинку шкільного життя, де буде вже не одна, а багато наставників. Але поруч буде молодий класний керівник – вчитель фізкультури Хансіяров І.В. Як і для четвертокласників, для нього наступний рік також дуже важливий – адже це буде його перший клас. Дуже серйозні, урочисті, діти демонстрували на мультимедійній дошці «старі фотографії» свої та своїх батьків, набуті знання, жартували, співали і танцювали. Оксана Анатоліївна вручила всім випускникам дипломи про закінчення початкової школи та пам’ятні медалі, а батькам – подяки за тісну співпрацю на протязі цих років.

Не закінчилися шкільні жнива тільки для дев’ятикласників – адже попереду у них ще ДПА.

Ну, а  в решти учнів – веселий відпочинок в пришкільному таборі «Романтик», розваги, поїздки на море та безліч приємних вражень.

Шкільні жнива закінчуються,  попереду – веселе літо.

Заступник директора з виховної роботи

 Дмитрівського НВК Т.М. Ткаченко

Переглядів: 455 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar