Четвер, 18.04.2024, 14:06
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 24 » Проведення благоустрою в с. Куцуруб
11:53
Проведення благоустрою в с. Куцуруб

З настанням весни в селах нашої громади розпочались роботи з благоустрою.  Так, 11 квітня 2017 року працівники Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади разом з сільським головою Інною Копійкою провели суботник чистоти в селі Куцуруб.

Прибирали  сухий бур*ян з узбіччя доріг , білили дерева.

Глобальна проблема збереження екології наразі існує не тільки у нашому районі, а й в усьому світі. Кожен мешканець свого населеного пункту, кожна родина повинні намагатись зберегти екологію на нашій «зеленій планеті».

Погодьтеся, що приємно милуватись чистими, гариними вулицями чи проводити вільний час у чистенькому на природі місці, на березі лиману чи моря. Але ж їх чистота і благоустрій залежить від кожного з нас. І хоч більшість людей, ми в цьому переконані, люблять і бережуть природу, але мовчазно опускають голови, коли гадить приїжджий турист, сусід чи знайомий. А потрібно ж було зробити зауваження та дорікнути за погане ставлення до довкілля.

Тому, шановні мешканці нашої громади! Давайте не будемо забувати, що саме від нас залежить те, в якому середовищі ми живемо!

Переглядів: 522 | Додав: aXnel | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar