П`ятниця, 29.03.2024, 13:12
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 31 » Про надання проектних заявок до Мінрегіону.
13:19
Про надання проектних заявок до Мінрегіону.

  Шановні мешканці громади.

Повідомляємо , що згідно факсограми  Міністрества регіонального розвитку будівництва та житлово – комунального господарства України ( Мінрегіон) від 03.07.2017 року  та на виконання пункту 6 Постанови Кабінету Міністрів України № 200 від 16 березня 2016 року «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» працівниками Куцурубської сільської ради ОТГ у липні  2017 року  було подано до Мігрегіону перелік проектів разом з проектними заявками на фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на наступні види робіт:

1

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Пілієва (від будинку № 2 до будинку № 27)   в с.Куцуруб Очаківського району Миколаївської області»

2

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Дніпробузька ( від вул. Шмідта до будинку № 94 по вул. Дніпробузька) в с. Куцуруб Очаківського району Миколаївської області»

3

«Капітальний ремонт дорожнього покриття на в’їзді в с. Іванівка (Покровка)   Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

4

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Дніпровська в с. Яселка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

5

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Молодіжна в с. Яселка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

6

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Москаленка в с. Острівка  Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

7

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Степова в с. Червоне Парутине  Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

8

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лиманна в с. Каталине   Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

9

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Дніпробузька в с. Іванівка  Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

10

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Садова в с. Іванівка  Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

11

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шмідта в с. Іванівка Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

12

«Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Виноградна в с. Прибузьке Куцурубської сільської ради Очаківського району Миколаївської області»

13

«Реконструкція вуличної мережі водопроводу по вул. Зелена в с. Дніпровське Очаківського району Миколаївської області»

14

«Реконструкція вуличної мережі водопроводу по вул. Садова в с. Солончаки Очаківського району Миколаївської області»

15

«Реконструкція вуличної мережі водопроводу у с. Парутине Очаківського району Миколаївської області»

16

«Технічне переоснащення топкової Дмитрівської ЗОШ  І – ІІІ ст. в с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області»

Відповідно до пункту 5 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затверджених постановою КМУ № 200 від 16.03.2016 року «Деякі питання надання субвенції з держаного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ» в Мігрегіоні відбулося засідання комісії , спеціально утвореною для розгляду переліків проектів із проектними заявками , де було розглянуто та ПОГОДЖЕНО наш перелік проектів з проектними заявками.

Проекти виконувались  Федоровою Тетяною – фахівцем із зв’язків з громадкістю та Федоровою Любов секретарем ради.

( Скан копія Рішення сесії № 1 від 25.04.2017 року "Про внесення змін до сільського бюджету )

Переглядів: 642 | Додав: aXnel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar