Четвер, 28.03.2024, 12:31
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 29 » Ось він і пролунав – останній дзвоник…
14:59
Ось він і пролунав – останній дзвоник…

26 квітня в Дмитрівському НВК, як і по всій Україні, пролунав останній дзвоник. На урочистій лінійці зібралися учні школи, батьки, гості. Директор школи О.А. Рибачук привітала всіх зі святом, відмітила успіхи учнів в 2016-2017 н.р. та вручила грамоти відмінникам навчання  - учениці 3 класу Мурзакой Ганні та учениці 4 класу Кусковській Тетяні. Представник відділу освіти, молоді, спорту та культури Маєвська Т.В. побажала присутнім гарно відпочити влітку, набратися сил та вручила диплом та грошову премію учню 10 класу Трегубенку Костянтину за ІІІ місце в обласній олімпіаді з екології. Також грамоти отримали за перемогу в обласних конкурсах Григоренко Марія, учениця 5 класу та  Кусковська Тетяна, учениця 4 класу. За участь в обласному екологічному пленері дипломи отримали учні 6 класу Швець Дарія, Пишенін Віктор та Муляр Альона.    

Звичайно, який же останній дзвоник без поздоровлень випускникам.

Так як цього навчального року в школі не було одинадцятого класу, та вшановували випускників початкової та основної школи – учнів 4 та 9 класів.

Гарні слова, веселі патріотичні пісні, запальні таночки, і, звісно, ліричний шкільний вальс – все це робило свято гарним, радісним, таким, що наповнювало серце гордістю за наших дітей. Готувала свято останнього дзвоника, як і завжди, педагог – організатор Столярчук І.О., а оформила імпровізовану сцену Тимофєєва Л.С.

 

В.о. старости села Дмитрівка 

Л.Я. Левчик 

Переглядів: 565 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar