Четвер, 18.04.2024, 08:14
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Навчання з основних правил пожежної беспеки
11:58
Навчання з основних правил пожежної беспеки

Одинадцятого квітня 2017 року на території сільської ради , а саме в селах Іванівка та Яселка  було здійснено  первірку об’єктів адмінбудинок, школа, дитячий садок, ФАП, амбулаторія та інших  закладів, на  додержання вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Виявлені та зафіксовані незначні недоліки.

З працііниками закладів  проведено навчання з основних правил пожежної беспеки. Обговорено нагальні питання, які хвилюють громадян на практиці. Питання щодо уникнення ризику пожеж в неблагополучних сім’ях та сімях, що вживають алкогольні напої . Їх відповідальність.            Також найактуальнише питання на сьогоднішний день, є створення громадської протипожежної дружини на території сільської ради та бригади швидкого реагування для покращення якості  обслуговування неселення. Староста О.А.Яковенко надала пропозицію, що в перспективі в навчальних закладах частійше проводити з учнями начання, обговорення правил пожежної безпеки, здійснювати екскурсії до пожарних частин. Заохочувати учнів, можливо, пов’язати свою майбутню професію з пофесією рятувальника.

Надано навчальний матеріал. По закінченю обговорення подякували всім за увагу, порозуміння та подальшу  плідну співспівпрацю.

Староста села Іванівка та Яселка 

Оксана Яковенко 

Переглядів: 372 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar