Середа, 24.04.2024, 17:49
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 3 » Любов до Вітчизни починається з любові до своєї Малої Батьківщини.
10:09
Любов до Вітчизни починається з любові до своєї Малої Батьківщини.

У народі кажуть: добрий приклад – кращий за сто слів. Втілюючи в життя цей мудрий вислів до мене звернулися рибалки та власники гаражів організувати їх для того, щоб навести порядок на березі лиману в селі Іванівка.

Любов до Вітчизни починається з любові до своєї Малої Батьківщини – місця, де людини народилася, а мене часом дивує наша неповага до краю, де ми живемо, де відпочиваємо.

 Груди сміття, склянок та пакетів, бур’яну та реп’яхів зустрічали нас на прибережній зоні. Ми ніяк не можемо навчитися гарно відпочивати і цінувати красу навколишнього середовища. Від балачок краще не стане, тому  мешканці села дві суботи присвятили прибиранню берега лиману, улюбленого місця відпочинку наших громадян.

25 березня та 1 квітня ми прибрали в’їзд на лиман, викосили старий бур’ян, зібрали склянки та вигребли реп’яхи біля води. Коли ми закінчили прибирання і озирнулися навкруги, всі учасники заходу залишилися задоволенні результатами роботи і висловили сподівання, що чистоту будуть підтримувати і в подальшому.  Слова вдячності  за участь у благоустрої хочеться вислоаити: Даниленко А.В., Куркін О.Л., Берчун В.Ф., Берчун О.В., Самойлов М., Блищик В.П., Ревенко О.О., Куцюруба В.Д., Середа С.Д. Пінчук В.В., Лагриненко О.І., Лука В., Чоков В.Д., Андрушенко К.С.

Староста сіл Іванівка та Яселка

Яковенко О.А.

Переглядів: 433 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar