П`ятниця, 19.04.2024, 19:18
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Куцурубський виконком підтримав Стратегію розвитку громади до 2026 р!!
17:24
Куцурубський виконком підтримав Стратегію розвитку громади до 2026 р!!

Куцурубський виконком підтримав

Стратегію розвитку громади до 2026 р!!

Більшість (12 «за» 1 проти 1 «утримався») представників 12-ти сіл першої на Миколаївщині об’єднаної сільської громади запропонувала підтримати депутатами проект рішення - спільну мрію та крокі розбудови перлини Причорномор’я, в якої буде комфортно ії мешканцям та гостям.

Чекаємо підтримки проекту рішення сесією ради об’єднаної сільської «Мега-громади». що відбудеться 3 березня 2017 р.

Проект «Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р» було сформовано Куцурубською стратегічною радою за результатами аналізу офіційних відомостей та результатів травневих анкетувань 150 мешканців 3-х сіл першої на Миколаївщині Куцурубсьої ОТГ та 4-х грудневих фокус-груп представників 9-ти сіл Партутинської, Димтрівської, Солончаківської, Островської місцевих громад, що об’єднались з Куцурубською ОТГ, та разом обрали 18 грудня 2016 року своїх 26 депутатів та голову.

На громадських обговореннях у лютому 2017 р. професор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергія Саханенко не тільки презентував проект стратегії депутатами, активістам, старостам представники 12 сіл Куцурубсько об’єднаної громади, а і допоміг їм сформулювати проектні ідеї, що стали складової проекту рішення.

Про обговорення докладніше у матеріалі «Представники 12-ти сіл надали пропозиції до проекту Стратегії розвитку Куцурубської об’єднаної територіальної «Мега-громади» до 2026 р.» що на http://frgn.mk.ua/?p=8803 .

Прийняття проекту рішення органами місцевого самоврядування допоможе знайти фінансування проектним ідеям, що напрацьовані місцевими елітами в ході річного процесу народження Стратегії.

Експерти ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «Ресурсно-інформаціного центру розвитку Куцурубської обєднаної громади» вже готовлять відповідні проектні пропозиції та вже знайшли потенційних партнерів, донорів та інвесторів.

Запрошуємо депутатів підтримати запропонований проект рішення!

 

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

та Виконавчого комітету ради

Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

————————————————————————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська обєднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Переглядів: 483 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar