П`ятниця, 29.03.2024, 04:17
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 5 » «Юні туристи-краєзнавці нашої громади»
11:49
«Юні туристи-краєзнавці нашої громади»

Формування у молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей – це одне із головних завдань державної Програми національно-патріотичного виховання, яка активно реалізовується навчальними закладами Куцурубської сільської ради ОТГ.

Саме в рамках Програми, 04 квітня учні 5-6 класів Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Г.Шевченка, члени гуртка «Юні туристи-краєзнавці» разом з керівником Дубіною Романом Володимировичем відправились у цікаву подорож узбережжям лиману.

  Нерівний але цікавий рельєф, весняний поривчастий вітер не стали перешкодою для мандрівки. Тепле сонечко надихало. Туристи-краєзнавці подолали невеликій шлях з перешкодами і навантаженням. По прибуттю до наміченого місця створили місця для відпочинку та приготування їжі. Сподівались на юшку. Але погода для цього була не зовсім сприятливою, тому приготували те, що взяли з дому: сало, хліб, зелень...

5 годин навантажень та, безперечно, позитивних емоцій мали свою дію –  юні краєзнавці стомилися, але повертались додому задоволені, сповнені новими враженнями та знаннями.

 

Переглядів: 427 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar