П`ятниця, 29.03.2024, 05:20
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 19 » День вишиванки
11:48
День вишиванки

Сьогодні до мене завітали в гості вихованці дитячого садочку «Ромашка» перевірити, як працює сільська рада і чи прийшла староста на роботу в вишиванці бо сьогодні, 18 травня 2017 року, Всесвітній день вишива́нкиміжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Я запросили дітей до свого кабінету і відразу серед дітей знайшлися лідери, які зайняли місця старости та секретаря, інші дітки погодилися на роль депутатів. Так почалася наша нарада….

Потім всі пішли перевірити, як працюють фахівці і спеціалісти сільської ради і залишилися задоволенні, що про них та їхніх батьків постійно дбають добрі «тьоті в кабінетах».

А далі працівники дитячого садочку та працівники сільської ради влаштували діткам фото сесію на нашому майданчику, який свого часу був зроблений руками працівників сільської ради села Іванівка.

Свято ВИШИВАНКИ вийшло дуже цікаве та корисне, як для діток так і для дорослих.

Я вдячна працівникам дитячого садочку, що вони підтримали мою пропозицію і на своєму прикладі виховують у дітей любов до наших традицій та почуття патріотизму.

 

Староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана.

Переглядів: 425 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar