П`ятниця, 26.04.2024, 20:28
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 16 » День Європи в селі Іванівка
11:56
День Європи в селі Іванівка

Враховуючі стратегічний курс України на європейську інтеграцію та в рамках проведення заходів Дня Європи в Україні 13 травня 2017 року в Іванівському дошкільному навчальному закладі «Ромашка»  було проведено святковий захід у вигляді спортивних змагань, конкурсів в якому прийняли участь  колектив закладу та діти старшої – середньої групи. 

 12 травня в Іванівській ЗОШ І-ІІІ ст.ім. І.І. Рачкова пройшли заходи, присвячені Дню Європи в Україні. « Європа – наш сильний дім, Європа – колиска усіх країн!» - саме з таких слів розпочалася святкова лінійка, яку підготували члени учкому школи – Рєзнікова Людмила  та  Дашковська Олена.

Дівчата розповіли про історію цього свята, ввели в екскурс  по країнах, які входять до складу ЄС, провели вікторину про знання дітей звичаїв і традицій країн Європи. А наостанок, ведучі призвали усіх присутніх шанувати та примножувати спільні  цінності, історію, а  найголовніше, спільне майбутнє  країн Європи, зокрема нашу, українську, тому що Україна – це важлива і невід’ємна  частина Європи.

Матеріал підготували

Зав. ДНЗ «Ромашка» Шереметова Л.Г.

Директор школи Паученко О.В.

Переглядів: 415 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar