Четвер, 25.04.2024, 09:10
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 15 » Анонс робочої зустрічі з реалізації Стратегії розвитку Куцурубської сільської територіальної громади до 2026 року.
16:52
Анонс робочої зустрічі з реалізації Стратегії розвитку Куцурубської сільської територіальної громади до 2026 року.

У середу 17 травня о 10 — 00 у приміщені куцурубської сільської бібліотеки стартує напрацювання «Плану реалізації на 2017-19 роки Стратегії розвитку Куцурубської сільської територіальної громади до 2026 р» та формування робочих груп Стратегічної ради Куцурубської об’єднаної громади (ОТГ) з реалізації напрямків розвитку та галузей спеціалізації економіки громади. Орієнтовна програма додаєтся

На робочої зустрічі ми плануємо:

- Обговорити перші результати реалізації Стратегії;

- Презентувати можливості проекту ФРММ з експертної підтримки реалізації Стратегії, зокрема буде оголошено набір на навчання ФРММ з питань залучення ресурсів членами Стратегічної ради та іншими ;

- Представити концепт проекту «Плану реалізації на 2017-19 роки Стратегії розвитку Куцурубської сільської територіальної громади до 2026 року;

- Сформувати актив робочих груп Стратегічної ради Куцурубської ОТГ з питань реалізації відповідних напрямків розвитку та галузей спеціалізації економіки громади. А саме:  А (Просторовий розвиток Громади); В (Розвиток ЖКГ та інфраструктури); Д ( Розвиток Туризму); Е (Розвиток агропромислового комплексу) та інші.

 

Експерти-практики - презентують джерела залучення ресурсів  для реалізації  згаданих напрямків розвитку і галузей спеціалізації економіки громади в рамках Стратегії Зокрема буде нададуть консультації з питань можливостей участі Куцурубської громади в конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2018 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Миколаївський області http://www.mk.gov.ua/ua/announce/?id=3079 а також грантової і технічної підтримки за кошти міжнародних донорів, зокрема програм UHBDP (Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва за фінансової підтримки уряду Канади), ДОБРЕ та інш.

Експерти – модератори робочої зустрічі:

  • Михайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Олександр Максименко, голова ГО « Фонд оновлення села». Практик з розвитку сільського туризму у с. Актово Олександровської ОТГ Вознесенського району;
  • Володимир Євсєєв – директор державної установи «Регіональний фонд підтримки підприємництва у Миколаївської області»;
  • Алла Дракова - менеджер проектів БФ «ЛАСКА».

Запрошуємо членів Стратегічної ради Куцурубської ОТ; депутатів і членів представників громадських об єднань взяти участь у заході.

Прес- служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та Виконавчого комітету Куцурубської сільської ради.

 

Для більш детальнішого перегляду Стратегії розвитку громади до 2026р. натисніть «СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КУЦУРУБСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до 2026 р.»

 «СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КУЦУРУБСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до 2026 р.»

———————————————————————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської облради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Експертна підтримка реалізації Стратегії Кукцурубської ОТГ» за підтримки МФ «Відродження».

Переглядів: 392 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar