Середа, 24.04.2024, 15:31
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » 72- річниця визволення України
14:40
72- річниця визволення України

28 жовтня український народ відзначає пам’ятну дату – 72 річницю визволення України від фашистських загарбників.

У ті знаменні роки наші батьки та діди на фронтах війни наполегливо воювали за мир і гідне майбутнє держави. Багато наших земляків загинуло у горнилі війни.

Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв-фронтовиків, життя яких є взірцем служіння народові. Ми в неоплатному боргу за їх величний подвиг.

Ми шануємо усіх, хто захищав нашу землю і пишаємося героями, які і сьогодні  відстоюють її незалежність. Їх мужність і відвага, героїзм і нескореність духу, як ветеранів Другої світової війни, так і учасників війни на Сході країни, залишаться гідним прикладом для наступних поколінь.

Так,  сьогодні сільський голова Куцурубської сільської ради ОТГ Копійка Інна Василівна та начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи зі сім’ями Власюк Ольга Сергіївна,  привітали нашого жителя громади Архипенко Івана Федосійовича,1919 року народження, який є інвалідом війни, з 72-ю річницею визволення України від фашистських загарбників.

Бажаємо  Вам, дорогі земляки, мирного неба, світлої та щедрої долі. Нехай життя кожної родини  буде наповнене злагодою, добробутом та вірою у краще майбутнє.

 

Переглядів: 467 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar