П`ятниця, 19.04.2024, 08:55
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Зустріч з народними депутатами України
09:59
Зустріч з народними депутатами України

25 листопада 2016 року в Куцурубській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка відбулася зустріч педагогів освітніх закладів, керівників сільгосппідприємств, депутатського корпусу Куцурубської сільської ради ОТГ з народними депутатами України Тарасом Кремінем та Ігорем Бриченко.

Тарас Кремінь очолює підкомітет з питань освіти Комітету з питань науки і освіти. Тому і коло питань, які окреслив Тарас Дмитрович, стосувалися реформування та децентралізації освіти, фінансування загальноосвітніх закладів, створення опорних шкіл, розвантаження навчальних програм.

Депутати відповіли на питання присутніх, що стосувалися ремонту доріг, обороноздатності країни, земельного оподаткування, раціонального використання коштів державних субвенцій та місцевого бюджету, співпраці бізнесу і місцевого самоврядування, створення сприятливого інвестиційного клімату на території Куцурубської ОТГ.

Кремінь Т.Д. відвідав шкільну бібліотеку та краєзнавчий музей Куцурубської ЗОШ, поспілкувався з вчителем української мови і літератури, керівником гуртка «Фольклор та етнографія народу України» Ключко П.В. Тарас Дмитрович звернув увагу на унікальне видання, яке має наша школа «Історія рідного краю. Миколаївщина» і, яке стало переможцем у номінації «Краще учбове видання та підручники» X обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга».

Начальник відділу освіти, молоді, культури та медицини

Тетяна Дубіна

Переглядів: 407 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar