П`ятниця, 29.03.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 10 » Виїзний прийом громадян керівництвом Куцурубської сільської ради ОТГ
11:43
Виїзний прийом громадян керівництвом Куцурубської сільської ради ОТГ

06 квітня 2017 року в селах Іванівка ( Покровка), Яселка Куцурубської ОТГ відбувся виїзний прийом громадян сільським головою І.В. Копійка, заступником сільського голови – Л.М. Горгуленко , начальником відділом освіти , молоді, спорту, культури та медицини – Т.В. Дубіною , начальником відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім’ями О.С. Власюк.

Активними були жителі села Іванівка ( Покровка). Прийом проходив у приміщені нині не функціонуючого дитячого садочка, який на даний час є єдиним місцем, де можна, провести масові заходи. Болить душа людей за приміщення, що руйнується  з кожним роком через протікання покрівлі даху.

Вирішено питання з освітленням, частково відремонтовано дороги та проблемою залишається в’їзна дорога до села.  ( Ремонт передбачено влітку цього року за рахунок коштів вільних залишків бюджету станом на 01.01.17р.)

Баутіна К.І., Дейнеко Г.А., Ситнікова Л.А. підіймають питання надання медичної допомоги людям похилого віку.  До Іванівської амбулаторії, на жаль, велика відстань , та ще й через балку, що не під силу пенсіонерам. Висловлюють сподівання, що їх прохання будуть позитивно розглянуті депутатами ради. Начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім’ями Власюк  О.С. розповіла мешканцям про механізм надання  матеріальної допомоги на лікування.

Скаржилися присутні на незаконне розорювання дороги землекористувачем, особливо в тому місці  де проходить газова труба.

Скарги від Горового Л.Ф. та Поповича І.М., на адресу водіїв автомобілів рибінспекції та хлібоперевізника, які на великій швидкості їдуть по населеному пункті, вздовж лісосмуги де пасеться худоба.

В селі Яселка прийом проходив у приміщені ФАПу. Босанську Л.М. непокоїть проведення дозвілля дітьми села. Батьки бажають, щоб їх діти були охоплені гуртковою роботою. Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та медицини  Дубіна Т.В. проінформувала, що на даний час вирішується питання підбору кадрів.

Вдячна Лідія Максимівна вчителю музики школи Чудній Наталії Сергіївни за кропітку роботу та любов до дітей.

Бурхливо проходило обговорення питання вирубки лісосмуги та незаконного вивозу піску з лиману.

Прийом в с. Іванівка проходив у приміщені адмінбудівлі. Сільський голова Копійка І.В. відповіла на запитання щодо прокладання водопроводу та ремонту доріг по селу.

Мешканці сіл відмічають велику роботу проведену під керівництвом старости Яковенко О.А. по благоустрою сіл та впорядкування кладовищ.

Разом з депутатами Кунашенко Н.Ф., Єгоренковим І.О. вони не тільки вказують на існуючі проблеми, а пропонують шляхи їх вирішення, розуміючи, що тільки спільними зусиллями мешканців громади, депутатів та сільського голови можна досягти бажаних результатів.

Заступник сільського голови

Л.М. Горгуленко

Переглядів: 454 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar