Вівторок, 19.03.2024, 09:03
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 28 » Толока в нашій громаді.
14:38
Толока в нашій громаді.

  15 березня на зборах землевласників і землекористувачів, було розглянуто  питання ремонту дороги при в’їзді  у с. Солончаки.

 Керівник господарства  «Агро-Кон» Омаров Гаджи Магамедгаджийович  надав  до послуг трактор з навантажувачем   та  «коток-утрамбовувач».

     26 березня вирішили  провести  толоку. 

Були  розвішені об’яви і  проведена роз’яснювальна робота  депутатами  Шевченко О.А., Масленіковою М.І. та старостою  Драган О.П. серед населення села. В неділю зранку на ремонт дороги виїхали наші  фермери, які небайдужі до проблем села,  тракторами з причепами. Це Замша А.І., Шуман  М.В., Стрельцов В.В. та від «Агро-Кон»  Кулик О.С. на тракторі з навантажувачем.  Зібрались люди з лопатами які засипали ями: Королькевич М.Г., Дериволков В.В., Дрозд В.П., Данч А.А., Меліков О.В.,Дудник В.В.,  Кравець В.І., Мрикало П.М., Шевченко Д.С., Кулик В.А., Федорченко Ю.А., Мельник Д.О., Дімін С.М., Кротов В.М.,Бондаренко В.,  Буділовський М.Ф., Шуман В.М., Ковальчук М.П., Стрельцов П.В.  Вийшли і  наші  жінки:  Мельниченко Л.М., Сусуйкіна В., Шуман Н.А.    начолі  зі старостою  Драган О.П. . Вивезли і розрівняли 7 причепів битої цегли  . Роботи  зробили багато, попрацювали на славу,але залишилося ще більше. 

  Треба ще більш організованіше вийти попрацювати та довести до кінця те , що почали. Велика подяка всім хто приймав участь у толоці цього разу. Окрема подяка нашому юному фотокореспонденту –Буділовській  Марії, учениці 5-го класу Солончаківського НВК.

 

В. о. староста села Солончаки  

Переглядів: 433 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar