Вівторок, 19.03.2024, 14:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 6 » Свято весни відбулося в селі Іванівка(Покровка).
18:16
Свято весни відбулося в селі Іванівка(Покровка).

 Поглядаючи на календар усі  очікують  весну. Пору року, коли настає тепло, коли  прокидається все від сплячки, коли ясніше світить сонце, зігріваючи все навкруги. Весна - це пора  радості,  усмішок, вражень.       Недарма першим святом є - жіночий день 8 Березня, яке з святкують усі...

  Підготовка до свята тривала ретельно. Привітати любих жінок згодились чи мало активістів, які своїми руками готували   подарунки, прикрашували залу, творчі колективи щодня відвідували репетиції. 

   На свято було запрошено усіх бажаючих.

   І не дарма. Четвертого березня, в приміщені колишнього дитячого садка в селі Іванівка (Покровка) відбулося урочисте свято присвячене жінкам.  Покинувши свої щоденні турботи, жіночки, бабусі, дівчатка завітали на свято.

   Зі словами привітання, побажання, концертну програму розпочато.  Чудові вірші,  пісні колективу “Ромашка”, що брали за душу, танці дитячого колективу будинку культури, привітання від старости сіл іванівка і Яселка, О.А.Яковенко, депутата сільської ради І.О.Єгоренко,  районного депутата О. Г.Твердовської лунали на честь славних, добрих, милих жінок.

    В залі панувала тиша коли лунали пісні про життя.  На очах з'являлися сльози. Кожна присутня жінка переживала разом з піснею, бо кожна пісня про неї,  про її долю

   Наприкінці свята  всіх привітали маленькими подарунками, мішечками «щастя» та  святковими листівками, які були зроблені своїми руками працівниками виконавчого апарату села Іванівка. На протязі двох тижнів фахівці сільської ради залишалися після роботи і готувалися до свята. Під керівництвом вчителя Егоренкової Н.М. були виготовлені прикраси для оформлення святкового залу, а також і самі подарунки. Активну участь прийняли Лісовська Н.С., Перепьолкіна О.І., Богданова Л.В., Павлигіна Т.Х., Яковенко А.І., та інші.

 Голова ради ветеранів Н.С.Ляшенко та депутат сільської ради Н.Ф.Кунашенко не за сценарієм, а несподівано, від щирого серця, у подарунок заспівали гарну пісню. Побажали здоров'я,  жіночого щастя, світлої долі, ясного неба та всього самого найкращого.

     Враження були неперевершені. Задоволені, зі словами вдячності за свято, жіночки по тихеньку розходилися до дому, з настроєм, позували на камеру.  Було сподівання, що такий невеликий концерт, хоч на мить перетворив трудові будні на невеличке приємне свято  душі.

 Задоволений і тим,  що не дарма готувався, нервував, що є  на світі ті, заради  кого   треба жити , щоб приносити частинку задоволення та гарного настрою.

  Дякуємо що були з нами.

 З повагою староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко О.А.,

текст підготувала Лісовська Н.С.

Переглядів: 460 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar