Четвер, 28.03.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 15 » Свято День матері
09:15
Свято День матері

В Україні офіційно День матері почали святкувати з 2000 року. Саме тоді було постановлено вітати наших матусь у другу неділю травня. Але ідея виникла набагато раніше. У 1928 році Союз українок Канади вирішив вшанувати найрідніших мам.

 Отже, перший День матері святкували українці, та не в Україні. Але вже наступного року дійство відбулося у Львові, і знову ініціатором стала жінка – редактор тижневика "Жіноча доля" Олена Кисилевська (напевно, тільки жінка може збагнути усю сутність материнства). Того ж року "Союз українок" посприяв поширенню свята по всій західній Україні. Під їх патронатом різноманітні молодіжні та культурні організації влаштовували гучні дійства, аби вшанувати найрідніших матусь.

Творчий колектив села Іванівки, під керівництвом Голоти Олени, теж підтримав ідею свята і влаштував для своїх мешканців невеличке душевне свято нашим мамам.

Безумовно, День матері — це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що, тому і пісні про маму, виконані співочим колективом «Ромашка» під керівництвом Муравйової Тетяни, були такі ж зворушливі та душевні. Кунашенко Ніна, Ляшенко Надія, Лободзінська Марія та Єгоренкова Надія вразили всіх новим репертуаром і завели піснею «Секс бомби».

 Найменша учасниця концерту Латкіна Юліана, яка заспівала гарну пісню для бабусі і привітала всіх квітами була неперевершена.

Ведучі концерту Черепова Ірина та Швець Олена знайшли важливі і зворушливі слова про маму для кожного глядача нашого концерту.

Після концерту були солодощі та фото сесія, де всі бажаючи мали змогу сфотографуватися разом з артистами.

Я вдячна всім учасникам свята і артистам і глядачам, які залишили свої домашні справи і завітали на концерт. Хочу ще висловити слова вдячності Середі Вадиму, який завжди є активним помічником в організації всіх святкових заходів.

Староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана.

Переглядів: 456 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar