Субота, 20.04.2024, 09:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Святкове дійство присвячене Дню працівників сільського господарства.
15:08
Святкове дійство присвячене Дню працівників сільського господарства.

18 листопада 2016 року в селі Іванівка (Покровка) в приміщенні колишнього дитячого садочку «Полуничка» , 19 листопада в селі Яселка  та 20 листопада в селі Куцуруб в сільському будинку культури  відбулося святкове дійство присвячене Дню працівників сільського господарства.

Наша рідна земля завжди славилася гарними трудівниками, працьовитими людьми, добрими господарями.

У день працівників сільського господарства України ми вітаємо усіх, хто трудиться на нашій рідній землі. На свято завітали колишні працівники сільського господарства, які віддали все своє життя і здоров’я цій нелегкій справі, а сьогодні знаходяться на заслуженому відпочинку.

Для наших односельців силами колективу будинку культури під керівництвом Голоти А.Л.  був організований святковий концерт. Співочий колектив «Ромашка»  під керівництвом Муравьової Т.С своїми піснями тривожив душу кожному присутньому у святковій залі, пісня про маму пробивала до сліз і повертала в дитинство та юність.

 Багато в цей день прозвучало слів вдячності за свій труд та побажань від сільського голови Куцурубської ОТГ Копійки Інни Василівни, яка також завітала на свято до мешканців своєї громади.

  

Я, як староста села також привітала всіх присутніх зі святом.

Після офіційної частини відбулося чаювання, всіх присутніх запросили за святковий стіл, де стояв духмяний чай і солодощі для наших гостей.

Всі присутні отримали подарунки, низький уклін і слова вдячності за свій труд.

Розчулені піснями і словами люди згадували свою молодість, як вони працювали на полях і на фермі, як встигали на роботі і вдома, як виховували дітей і ходили один до одного в гості, а часом разом місили  чамур і допомагали один одному будуватися. Добрі були часи.

Добре вийшло свято, таке домашнє і  душевне.

Всі присутні висказали надію, що це перше, але не останнє свято в селі Покровка та Яселка.

Хочу сказати слова вдячності людям, завдяки яким це свято відбулося, це Кунашенко Н.Ф., Лободзінська М.М., Лободзінський А.М., Ситнік Л.А., Ситнік О.П., Дейнеко А.А., Лісовська Н.С., Авдюшкіна Г.С., Середа О.П., Ляшенко Н.С., Швец А.Б., Єгоренкова Н.М.

 

Ще раз хочу побажати всім доброго врожаю, щастя в сім’ї та міцного здоров’я. Спасибі вам за все, що робите.  Вашу працю цінують у кожній родині, і на рівні цілої держави.

Любові Вам і злагоди в родині,

Не знати горя,смутку і біди,

Хай прибуває щедро Вам щоднини

Із сонця й вітру, із роси й води.

 

З повагою, староста села  Іванівка та Яселка

Яковенко Оксана.

 

Переглядів: 534 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar