Субота, 20.04.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Ресурсно-Інформаційний Центр (РІЦ) розвитку Куцурубської обєднаної громади запрошує до співпраці
14:14
Ресурсно-Інформаційний Центр (РІЦ) розвитку Куцурубської обєднаної громади запрошує до співпраці

Ресурсно-Інформаційний Центр створено рішенням Куцурубського виконкому  №65 від 24.11.2016 р. за спільною ініціативою куцурубського голови Інни Копійки, старости Оксани Яковенко та активістів сіл Іванівка, Яселка, Куцуруб з метою відповідного забезпечення місцевого стратегічного демократичного розвитку Куцурубської об’єднаної громади на засадах громадського діалогу та партнерства.

Нещодавно на Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ)  на зборах активу Куцурубської об’єднаної громади передав РІЦ комплект офісного обладнання. Так РІЦ вже залучив від міжнародних донорів матеріальних ресурсів на суму 16 500 грн. та допоможе знайти ресурси для реалізації проектів виживанні і розвитку відповідно до цілей і завдань проекту Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р., що розробляться Стратегічної радою Куцурубської ОТГ за допомогою експертів ФРММ в рамках відповідної угоди про співпрацю.

Також на конкурсної основі Куцурубська ОТГ залучена ФРММ до проекту «Наше самоврядування — спільна справа! Громадянський діалог в південно-східній Україні», що реалізується «MILA». (м. Краків Республіка Польща) при підтримці Польсько-канадської Програми Підтримки Демократії спів фінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністермства закордонних справ ОП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

В 3-х навчаннях проекту взяли участь: О.А. Яковенко —  староста  с Іванівка і Яселка Федорова Т.Я. – фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою, Слепендяєва Л.М. – завідувач Куцурубським дитячим садком «Зірочка», Пікуль Т.В. – директор Куцурубської ЗОШ, Шереметова Л.Г. – завідувач Іванівським дитячим садком «Ромашка» та Лісовська Н.С. – начальник ВОС. За ії результатами для участі у стажуванні в гмінаї Полліши незалежною конкурсною комісією  була обрана Староста О. Яковенко.

(для більш повного перегляду інформації натисніть ... Читати далі »)

Переглядів: 432 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar