Субота, 20.04.2024, 12:10
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 6 » Привітання з 9 травня!
14:13
Привітання з 9 травня!

 

Шановні  жителі Очаківського району, дорогі ветерани, учасники бойових дій,  трудівники тилу, солдатські вдови!

    В цей світлий і святий для всіх нас день звертаюся до Вас, бо маю велике бажання від усієї душі привітати Вас, Ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!
    Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.

    Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

   День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків.

   Від імені виконкому Куцурубської сільської  ради Куцурубської ОТГ, щиро бажаємо вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

   Мирного неба Вам та Вашим родинам!

 

З повагою сільський голова Куцурубської ОТГ Інна Копійка.

Переглядів: 639 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar