Середа, 24.04.2024, 02:37
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 28 » Практикум із застосуванням законодавства з питань організації діяльності та кадрової політик в органах місцевого самоврядування ОТГ.
15:59
Практикум із застосуванням законодавства з питань організації діяльності та кадрової політик в органах місцевого самоврядування ОТГ.

 Миколаївським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках проекту « Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) 26 вересня 2017 року було проведено практикум із застосуванням законодавства з питань організації діяльності та кадрової політик в органах місцевого самоврядування ОТГ.

На практикум були запрошені фахівці виконавчих органів міської/селищної, сільської / ради, відповідальних за кадрові питання.

Представником від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади була Анна Павленко – інспектор з кадрів.

В програмі практикуму розглядались наступні питання, першочергові завдання ОТГ при формуванні нової системи управління в рамках децентралізації владних повноважень:

- нормативно – правове забезпечення функціонування ОТГ; примірний порядок дій по встановленню органів місцевого самоврядування ОТГ ;  орієнтована структура виконавчих органів та напрямки діяльності структурних підрозділів ОТГ; практичні питання трудового законодавства, кадрової роботи та проходження служби в органах місцевого самоврядування ОТГ; порядок призначення на посаду та присвоєння рангів посадових осіб в органах місцевого самоврядування ОТГ; нормативно – правова база щодо порядку вивільнення та переведення працівників у процесі реорганізації; оплата праці в органах місцевого самоврядування ОТГ та інше.

Практикум читали Т.О. Яблоновська, виконавчий директор Миколаївського РВ АМУ, О.О. Кальченко, модератор заходу .

 

Переглядів: 448 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar