П`ятниця, 26.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 9 » ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту РА __ «Про місцеві податки і збори на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної
15:50
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту РА __ «Про місцеві податки і збори на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту РА __

«Про місцеві податки і збори на території

Куцурубської сільської  ради об’єднаної територіальної  громади  на  2018  рік

 

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект  «Про місцеві податки і збори на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної  громади  на  2018  рік, розроблений відповідно до Податкового кодексу України із змінами та доповненнями. 

Проект спрямований на встановлення чітких засад взаємовідносин усіх суб’єктів в сфері місцевого оподаткування, забезпечує додержання  принципів податкового законодавства.

Проект розроблений з метою врегулювання справляння податків на  території сільської ради у відповідності з Податковим кодексом України, забезпечення надійними джерелами фінансування сільський бюджет і  передбачає: рівність усіх платників перед законом; соціальну справедливість – установлення податків та зборів відповідно до платоспроможності платників податків; стабільність –  ставки податків та зборів, податкові пільги не можуть змінюватися протягом бюджетного року.

Проект  разом з аналізом регуляторного впливу  оприлюднюється  на сайті Куцурубської сільської ради ОТГ.

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у  секретаря сільської ради,  каб. секретаря.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця  норма статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”) до 08.07.2017 з дня оприлюднення на адресу розробника: с. Куцуруб,  вул. Очаківська, 120.

Для перегляду Проекта  регуляторного акту “Про місцеві податки і збори на території  Куцурубської сільської  ради об’єднаної територіальної  громади  на  2018  рік  натисніть 

Викачати з сервера (224.0Kb)
Переглядів: 438 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar