П`ятниця, 29.03.2024, 00:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 18 » Наше самоврядування – наша спільна справа!
14:39
Наше самоврядування – наша спільна справа!

«Наше самоврядування – спільна справа!".

Нарешті стартував українсько-польський проект «Наше самоврядування – спільна справа!".

Громадянський діалог в південно-східній Україні», який реалізується в рамках Польсько-Канадської Програми підтримки демократії, що отримав фінансування програми Польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку.

16 – 17 травня в Херсонському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся практичний семінар «Підготовка для ОМС (Одиниць Місцевого Самоврядування) та локальних лідерів.

Представниками від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади були присутні Федорова Тетяна Яківна – спеціаліст із зв’язків з громадкістю та пресою, та Яковенко Оксана Анатоліївна староста сіл Іванівка та Яселка.

Організаторами заходу виступала Херсонська обласна громадська організація «Регіональна рада підприємців», регіональний координатор проекту в Херсонській області.

Метою проекту є підтримка практичного впровадження самоврядної реформи на Україні через постачання: місцевим керівникам та самоврядним чиновникам знань, знарядь, практичного досвіду, та можливостей проведення при зовнішній підтримцісуспільного діалогу в обраній справі. В проекті приймають участь 9 районів з трьох областей – Херсонської, Запорізької та Миколаївської, які будуть переймати досвід реалізації самоврядної реформи у польських колег.

 

Переглядів: 487 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0