Вівторок, 19.03.2024, 12:21
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 3 » Куцурубська рада підтримала Стратегію розвитку громади до 2026р!!
17:06
Куцурубська рада підтримала Стратегію розвитку громади до 2026р!!

Сьогодні, 3 березня 2017 р. одноголосно (22 «за» . 4 «відсутні»), після жвавої дискусії депутати першої на Миколаївщині об’єднаної сільської громади. підтримали запропонований виконкомом проект рішення - спільну мрію та крокі розбудови перлини Причорномор’я, в якої буде комфортно ії мешканцям та гостям. Так депутати почули аргументи народного депутата України Бориса Козиря, куцурубського депутата Тетяни Шевчук , команди експертів ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та дали старт реалізації Стратегії.

Проект «Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р» було сформовано Куцурубською стратегічною радою за результатами аналізу офіційних відомостей та результатів травневих анкетувань 150 мешканців 3-х сіл першої на Миколаївщині Куцурубсьої ОТГ та 4-х грудневих фокус-груп представників 9-ти сіл Партутинської, Димтрівської, Солончаківської, Островської місцевих громад, що об’єднались з Куцурубською ОТГ, та разом обрали 18 грудня 2016 року своїх 26 депутатів та голову.

На громадських обговореннях у лютому 2017 р. професор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергія Саханенко не тільки презентував проект стратегії депутатами, активістам, старостам представники 12 сіл Куцурубсько об’єднаної громади, а і допоміг їм сформулювати проектні ідеї, що стали складової проекту рішення.

Нажаль проти прийняття запропонованого рішення дуже емоційно виступили два члени куцурубського виконкому і керівники місцевих агро-фірм. Але депутати почули аргументи професора ОРІДУ НАДУ  при президентові Ураїни Сергія Саханенко, народного депутата України Бориса Козиря та з врахуванням пропозицій члена виконкома , в.о старости сіл Островка і Матросівка Ольгі Бабій, проголосували «За» проект Стратегії.

Експерти ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «Ресурсно-інформаціного центру розвитку Куцурубської обєднаної громади» приступили до підготовки проектных пропозиції  до потенційних партнерів, донорів та інвесторів, що дозволять знайти ресурси для реалізації  цілей Стратегії.

Дякуємо депутатам Куцурубської ради за підтримку!

 

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

та Виконавчого комітету ради

Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

———————————————————————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська обєднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Переглядів: 718 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar