Субота, 20.04.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 16 » Конференцію на тему: «Україна на шляху децентралізації освіти»
10:04
Конференцію на тему: «Україна на шляху децентралізації освіти»

15 листопада 2016 року в НСК «Олімпійський» (м. Київ) було проведено конференцію на тему: «Україна на шляху децентралізації освіти», метою якої є аналіз перебігу та перспектив реформи децентралізації в системі загальної середньої освіти та яка має стати платформою для дискусій між розробниками реформ та практиками на місцевому рівні.

Організаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України за підтримки шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні».

У конференції брали участь Прем’єр – міністра України Гройсман В., Міністр освіти і науки України – Гриневич Л., Віце-прем’єр – міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України – Зубка Г.

Також на конференцію запросили 6  представників від районів та об’єднаних територіальних громад. Представником від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади була присутня начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та медицини – Дубіна Т.В.

На конференції розглядалось багато питань пов’язаних з децентралізацією освіти, управління освітою на місцевому рівні та ін.

Всі присутні брали активну участь в дискусії.

(для більш детальної інформації натисніть  Читати далі »)

Переглядів: 441 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar