Вівторок, 19.03.2024, 11:46
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 9 » Як Іванівка святкувала свято весни - 8 Березня.
12:46
Як Іванівка святкувала свято весни - 8 Березня.

Перш за все до цього свят а була проведена велика підготовка. Проводилися репетиції, готувалися яскраві рекламні оголошення, а ізюминкою свята були сувеніри, які виготовляли власноручно для усіх жінок сіл Покровка, Іванівка та Яселка, які завітали на концерт. Листівки-привітання, «мішечки щастя» дарували нашим жінкам, бабусям і дівчаткам, а разом з подарунками дарували частинку душі, яку вклали в сувеніри.

Завідувачка Іванівського клубу Голота О.Л, з фантазією та умінням разом з помічниками прикрасила святкову залу для проведення концерту. Це і парасолька з квітами, і казковий стіл для ведучих, і повітряні кульки у вигляді квітів, і квіткова композиція з паперу  у вигляді вісімки.

І ось цей святковий вечір настав. Зал був заповнений. На сцені ведучі Тесля Максим і Швець Олена розпочали святковий концерт. Зал радо вітав Яшнікову Олену, Софійку Грибович, Віру Чокову,  які виступали, як справжні артистки. Нікого не залишила байдужими пісня у виконанні Щербини Віки та Віки Лободи, у виконанні дуету звучала пісня про маму. Гостей зі святом привітали староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко О.А.  і настоятель Іванівського храму, отець Михайло, він прочитав вірш про українських жінок, який сам і написав.

Демонстрували свою майстерність і танцювальні колективи. Запальні народні та спортивні танці дитячого колективу, та сучасні танці  у виконані Кравчеко Євгена та Торбенко Анастасії.

У концерті прийняли участь і гості з Куцуруба, тріо «Сау»,  своєю піснею заворожило весь зал.

Незабули привітати художнього керівника, Муравьову Т.С., для якої 8 Березня не тільки жіноче свято, а ще й День народження.

Дуже душевне та добре вийшло свято. Зал своїми оплесками довго не відпускав артистів зі сцени.

Після концерту ніхто не поспішав іти додому, залишилися ще на святкову дискотеку.

Текст підготувала бібліотекар села Іванівка Брудська В.Д.

Переглядів: 524 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar