Вівторок, 19.03.2024, 07:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 13 » До Іванівки завітали керівники громади.
12:32
До Іванівки завітали керівники громади.

10 березня з робочим візитом до села Іванівка завітали керівники Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, а саме сільський голова Копійка І.В., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу ради Горгуленко Л.М., начальник земельного відділу Прокудіна Л.І.

Робочий візит почався з обговорення земельних питань, а потім я, як староста запропонувала відвідати Іванівський клуб і музей бойової і трудової слави, яким завідує Брудська Валентина. Господиня музею провела кратку екскурсію, а потім ми поділилися своїми планами, щодо організації та проведення Дня Перемоги та подальшої діяльності музею, який має унікальну історію і панораму села.

Іна Василівна попросила надати більш повну інформації та ввести в курс справ та подій, які відбуваються в селах Покровка, Іванівка та Яселка заступника сільського голови Ларису Миколаївну. Ми обійшли весь будинок культури обговорили де,що можна зробити, щоб наша молодь не вешталася на вулиці, а була при ділі. Особливу увагу приділили спортивній залі, відкриття якої наша молодь чикає більш за все.

Далі разом з Горгуленко Ларисою Миколаївною ми пройшли по вулиці Шмідта, де йдуть роботи по реконструкції водо мережі, вислухали думку і зауваження мешканців.

Завітали до нашої школи, де нас радо зустріли вчителі та працівники на чолі з директором закладу. Паученко Олена Валеріївна проінформувала Ларису Миколаївну про стан подій у школі, всі разом ми обговорили і проблемні питання і плани на майбутнє, завітали до шкільної їдальні та помилувалися новою сценою у актовій залі. Не залишили без уваги і приміщення, де працював спортивний гурток важкої атлетики під керівництвом чемпіона Світу та Європи Лагунова Ю.І. Я, як староста та просто мешканка села звернула увагу, що необхідно допомогти створити умови для дітей, бо в селі і так не має жодного спортивного гуртка.

Проблемних питань дуже багато і вирішити їх одразу не вийде, але кроки і успіхи є. Ми дійшли до думки, що одного візиту замало, тому запланували подальші зустрічі.

Зустріч відбулася дуже позитивна, на мою думку, у керівництва є можливості і бажання підтримувати всі наші наміри і приймати участь в їх здійснені.

 

Староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана.

Переглядів: 432 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar