Четвер, 25.04.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 10 » «День Перемоги»
08:14
«День Перемоги»

Минуло вже багато десятиліть з того 9 травня, коли закінчилася Друга світова війна.  Кожного року в цей день відзначається День Перемоги. Ми,  навіть уявити не можемо всіх жахів війни. Нам дуже пощастило жити в мирний час, мати багато можливостей в житті. Ми знаємо про війну з розповідей ветеранів та з книг з історії. А для мільйонів людей ці страшні події були реальністю. Війна принесла багато горя. Напевно, у кожній родині втратили дорогих людей, у багатьох з них навіть немає могили... Молоді хлопці гинули в страшних боях, не скуштувавши, як слід життя. Діти військових років   не могли  нормально ходити до школи. Багато з них залишилися сиротами. А з війни поверталися каліки, не тільки з ранами на тілі, але й з болем у душі.Та війна відкривала в людях і багато хорошого. Усі намагалися допомогти один одному в складних обставинах. Заради того, щоб звільнити рідну землю від загарбників, люди йшли на подвиги, жертвуючи своїм життям.

Тому 9 травня - День Перемоги - свято і світле, і сумне одночасно. З одного боку, наша армія здобула перемогу, звільнила нашу країну, але все це дуже дорогою ціною - мільйонів життів, річок сліз і безліччю покалічених долей. Подякувати ветеранам - живим і померлим - за їхній подвиг у День Перемоги - найменше, що ми можемо зробити. Ми повинні пам’ятати тих, завдяки кому тепер живемо в мирі.

      З привітаннями та подарунками від сільської ради, депутатського корпусу, виконкому, ради ветеранів, соціального захисту населення, сільського голови та старости сіл Іванівка та Яселка відвідали всіх учасників війни нашої громади.    Запросили всіх на урочистості з нагоди святкування Дня Перемоги.

Ми знову прийдемо до вічного вогню,

Роками ніколи памяті не стерти

Про тих хто пережив страшну війну,

І тих хто залишивсь в обіймах смерті.

Ми знову прийдемо до вічного вогню…

І з нами прийдуть і онуки й діти,

Щоб ветеранам до землі вклонитись,

Щоб вшанувати їхню сивину.

Нехай Господь дарує їм літа,

Тепло і затишок, щасливі дні без хмарні.

Нехай щороку зелень  молода

Встеляє килимом стежки у завтра

Матеріал підготували фахівець ВОЗ Лісовська Н.С.,

спеціаліст з соціального захисту Перепьолкіна О.І.

 

Переглядів: 439 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar