П`ятниця, 19.04.2024, 05:04
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 2 » Центральна ялинка
09:39
Центральна ялинка

Всі ми любимо новорічні свята, але найбільше

цього часу чекають діти.

Так, 31 грудня 2016 року біля центральної ялинки, яка знаходиться біля Куцурубського будинку культури, відбулася розважально – ігрова програма для дітей.  Дітки водили хороводи, активно приймали участь у різноманітних, захоплюючих конкурсах, іграх, танцях та отримували призи та подарунки від Діда Мороза та Снігурочки та фотографувались з ними біля чарівної ялинки. На майданчику біля  новорічної ялинки  була казкова і дуже весела атмосфера, лунав дитячий сміх та радість.  

1 січня 2017 року з 01.00 год. ночі було проведено конкурсно- розважальну програму для дорослих біля центральної ялинки. Біля ялинки було присутньо багато мешканців нашого села. Сільський голова – Інна Василівна , привітала всіх з Новим Роком, побажала, миру, здоровя, удачі та любові.

Всі присутні водили хороводи, танцювали, приймали активну участь у конкурсах та отримували призи від Діда Мороза та Снігурочки.  Завдяки, директору Куцурубського будинку культури Клепасу Олександру  Мелентиновичу та його колективу, свято було дуже веселе.

Хочемо висловити велику ПОДЯКУ, це Клепасу Олександру Мелентиновичу – директору Куцурубського будинку культури та його колективу, за чудово проведену Новорічну програму. Бажаємо Вам та Вашому Колективу міцного здоров’я, щастя, наснаги, витривалості, невичерпної енергії, творчого натхнення та здійснення всіх Ваших мрій!

 

Спеціаліст із зв'язків з громадкістю та пресою 

Т. Федорова 

 

Переглядів: 514 | Додав: aXnel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar