П`ятниця, 29.03.2024, 03:49
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 3 » Анонс круглих столів з обговорення Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026р.
14:06
Анонс круглих столів з обговорення Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026р.

Анонс круглих столів з обговорення  Стратегії Куцурубської об’єднаної  громади до 2026р.

У суботу 4 лютого у приміщеннях в.о старост сіл, шо входили у Солончаківської (о 11--00) та Димитривської (0 14-00) за круглим столом обговорять перший на Миколаївщині проект Стратегії та проектні ідеї, що стануть складової стратегічного демократичного розвитку.

Адреса проведення круглих столів:

с. Солончаки , вул. Очаківська 21;

с. Димитривка , вул. Очаківська буд 40.

Член Куцурубської стратегічної ради професор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергієм Саханенко презентує проект стратегії та допоможе учасникам круглого столу у формулюванні проектних ідей, що увійдуть у проект Стратегії, що виноситься на затвердження виконкомом та сільрадою Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

Впевнені що, куцурубчани разом продемонструють приклад дієвої співпраці та сформують спроможну місцеву громаду в якої комфортно буде всім ії членам!!!!

Запрошуємо членів Стратегічної ради, депутатів, активістів сіл Куцурубської ОТГ, представників ЗМІ взяти участь у круглих столах  4 лютого  за участю експертів Фонду розвитку м. Миколаєва.

 

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

 

та «Стратегічної ради Куцурубської ОТГ».

——————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади  відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Переглядів: 462 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar