Середа, 24.04.2024, 23:49
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Визначні події
Календарь Украины
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 38
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 20 » 20 липня 2017 року відбувся виїзний тренінг в селі Іванівка
15:43
20 липня 2017 року відбувся виїзний тренінг в селі Іванівка

В рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьютініз та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку(USAID) 20 липня 2017 року відбувся виїзний тренінг в селі Іванівка Куцурубської сільської ради ОТГ. Тема програми тренінгу «Інструменти протидії та запобігання корупції в органах місцевого самоврядування.»

Тренінг проводив Тарас Случик, експерт Інституту Політичної Освіти, м. Івано-Франківськ.

На тренінгу були присутні депутати, старости сіл Куцурубської сільської ради представники місцевого самоврядування.

Тарас Случик ознайомив присутніх з кращими практиками публічності в органах місцевого самоврядування, з основами , які регулюють конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції та провів практичне завдання щодо підготовки плану дій для органів місцевого самоврядування.

В процесі тренінгу були зазначені основні напрямки щодо пропозицій для подальшої роботи, а саме на офіційному сайті громади викласти всі об’єкти комунальної власності, які здані і планується здати в оренду, їх зовнішній та технічний стан зі світлинами з нанесенням на карту. Інформування населення про надання адміністративних послуг через офіційний сайт та через листівки та інше.

Учасники тренінгу мали змогу задавати питання, які стосуються роботи органів місцевого самоврядування, співпраці старост з населенням  та обговорювали напрямки подальшої роботи.

Староста сіл Іванівки та Яселки О.А.Яковекно

Переглядів: 447 | Додав: aXnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar